Tangoskor

Tangoskor och övriga tango artiklar!

Man kan helt enkelt inte ha för många tangoskor! Det går bara inte! Tangoskor är en del av dansen. Det är inget krav men det förgyller och även hjälper er att komma in i den "rätta" stämningen och ibland förenklar det er dans.


När det gäller damskor så har antalet märken och antalet modeller exploderat de senaste åren. Numera finns det många olika modeller att välja mellan och i alla möjliga färger och material. Det finns kvinnor som har 50 par tangoskor...och det är inget fel med det!


När det kommer till herrarna så börjar modet även

sakteliga att hänga med även där. Många märken

finns det numera och även om modellerna inte har utvecklats så mycket så börjar dock färgkombinationer och lite lull lull krypa in bland vissa modeller. En svart klassisk modell i skin eller i mocka aldrig fel.


När man är nybörjare är det inte ett måste att införskaffa nya skor. Det går bra att börja med det man har. Se bara till att skorna är sköna att gå i. När du senare fastnar för tango så är det dags att börja se sig om. Vi har 100 tals modeller och skor i alla möjliga färger, material och storlekar. Jag påstar rakt av att vi har det största utbudet i Sverige och dessutom kunskap om skor sedan 1994 då vi började sälja skor. En rekommendation är att inte gå till en dansshop och köpa "dansskor" eller deras version av "tangoskor". Du kommer snart att känna dig ensam om att ha dessa skor och du kommer att ångra inköpet ganska omgående.


Alla våra skor finns att se och prova enligt överenskommelse per email.


Några av våra skor!!!


Våra skomärken

Vi har alltid hundratals skor i lager i de flesta storlekar och modeller!

Tangocamp DVDer

Världens mest välproducerade tango dvd.

Innehållande ca 7 timmar tango. 100 tals lektioner och uppvisningar inspelade från fyra olika Tangocamp festivaler.


En dvd kostar 300 kr.

Alla fem dvder kostar 1000 kr och kan skickas via posten.


     

Tangocamp 2006

Tangocamp 2007

Tangocamp 2009

Tangocamp 2010

Tangocamp Show 2009

Kontakt info

Enklast når ni oss via email:

tangostar@hotmail.com


eller via telefon: 0739-575856

Tango musik!

Det är inte helt enkelt att sätta sig in i tango musiken och vad som passar att dansa till. Sedan 1994 har vi sålt tango musik till alla som varit intresserade av tangomusik, såsom nybörjare, proffs och till tango djs. Vi har allt. Skulle det mot förmodan inte finnas i vårt lager kan vi enkelt skaffa fram det du söker. Cd skivorna står på Restaurang Pelé och det är där du enklast kan leta och söka efter det du önskar.


Vill du ha hjälp med musik är det enklast att emaila eller att ringa 0739-575856, så hjälper vi dig gärna.