Tango DJ Pino

Tango DJ Pino Dangiola
Pino Dangiola har djat sedan 1994, vilket gör honom till en av de djs som har hållt på längst. Då, i starten var dessvärre kassett band enda källan till musik, vilket gjorde jobbet som dj...något av ett förberedande jobb. När Minidisc kom in i bilden introducerade Pino cortinor i Sverige. Att mixa in pausmusik mellan låtarna var något okänt.


Med CDs intåg började äntligen ett mer renodlat djande arbete krävas. Detta var en utmaning som skapade många möjligheter och snabba växlingar.

I många många år arbetade jag endast med cd, trots att laptop, mp3 och playlists användes av de flesta andra djs..höll jag kvar vid cds..och ville inte släppa taget i det verkliga djandet.


Även jag insåg ju givetvis de många fördelarna med att ha 10.000 låtar bekvämt i en hårdisk så jag började även att dja med laptop...även om jag kan tycka att man mer är en playlist maker än en dj!


Under 2012 har jag äntligen hittat kanaler att införskaffa LP skivor (vinyler) från Buenos Aires. Detta var något jag försökt göra sedan 1999...men inte lyckats...men nu...så har jag sakta sakta börjat fylla på och har nu en tillräckligt stor samling för att kunna dja med bara LP skivor....äntligen en fulländad DJ!!!


Jag kan således som enda dj i Sverige erbjuda mig som dj med LP. Ljudet är underbart...mycket "bättre" än med CD eller laptop! Varför inte prova?? Anlita mig som dj för ert event och avgör själv!! Viva el Tango!


Några av mina dj jobb

Några av de större festivaler/maraton som jag djat på.


     

Tangocamp

Belgrade Tango Festival

Antalya Tango Meeting

Black Sea Tango Maraton 

Oslo Tango Maraton

Stockholm Queer Tango Festival
Primavera Tango Festival
Roma Tango Festival
Ljubliana Tango Festival
Vinyl Mania, Warszaw
Copenhagen Tango Festival
Copenhagen Intermezzo Festival


Kommande Dj jobb

Jag tycker alltid att det är roligt att dja. Så hör gärna av er om ni vill att jag kommer till er och förgyller kvällen :)


     

20 Mars: 3E milonga - Stockholm
2 April: Vinyl Mania - Warsaw
9 April: Chill Out Milonga - Stockholm
23 April: Kulturnatten - Stockholm
29 April: Primavera - Stockholm
14 Maj: Vårmilonga i Uppsala 

Kontakt info

Enklast når ni mig via email:

tangostar@hotmail.com


eller via telefon: 0739-575856

Tango musik!

Det är inte helt enkelt att sätta sig in i tango musiken och vad som passar att dansa till. Sedan 1994 har vi sålt tango musik till alla som varit intresserade av tangomusik, såsom nybörjare, proffs och till tango djs. Vi har allt. Skulle det mot förmodan inte finnas i vårt lager kan vi enkelt skaffa fram det du söker. Cd skivorna står på Restaurang Pelé och det är där du enklast kan leta och söka efter det du önskar.


Vill du ha hjälp med musik är det enklast att emaila eller att ringa 0739-575856, så hjälper vi dig gärna.